Audumi · Resursi · Šūšana

Audumu veikali Rīgā – saraksts!

Adreses un mājas lapas audumu/šūšanas piederumu veikaliem un bāzēm Rīgā! Sakārtoti bez secības, saitēs pielikta veikala mājaslapa un Facebook lapa (ja ir) vai adrese.

  1. “iCollection” audumu veikals Tērbatas ielā(68-6)  icollection.com; Facebook – iCollection. Augstas kvalitātes audumi. Plašs piedāvājums dažāda sastāva kostīmu audumiem, kleitu audumi, oderes, “Liberty” audumi, mežģīnes apdarei un pogas.
  2. “Dīva” veikals/bāze E.Birznieka Upīša 23 pagalmā; diva-sia-veikals. Dīvā atradīsi dažadus audumus apģērbiem (kostīmu audumus, dažāda veida trikotāžu, atlasu, šifonu, mēteļu audumus un citus).
  3. “Arta-F” furnitūras veikals Maskavas 17/19 Rīgā (un Liepājā) arta-f.lv; Facebook – arta-f. Nopērkama furnitūra apģērbam (rāvējslēdzēji, spiedpogas, sprādzes), kā arī materiāli un furnitūra apakšveļas, korsešu šūšanai.
  4. “Spolīte” veikals un aizkaru salons Marijas iela 18 un  A.Čaka iela 43 spolite.lv; Facebook – salonsspolite. Nopērkami audumi aizkariem un apģērbiem, plašs furnitūras klāsts (pogas, lentes, rāvējslēdzēji, gumijas (arī apakšveļas šūšanai), kristāli un citi), kā arī dažādi šūšanas piederumi.
  5. “Audums Pluss” 7  veikali Rīgā (Matīsa 21, Nometņu iela 61, Čaka iela 92, Tērbatas ielā 49/51, “Origo” Stacijas laukums 2, “Alfa” Brīvības 372) audums.lv; Facebook – audums.lv. “Audums Pluss” veikali piedāvā dažādus audumus apģērbiem, aizkaru un cita mājas interjera audumus; kā arī šūšanas furnitūru un piederumus.
  6. “Rīgas ādas” Blaumaņa ielā 6, leather.lv. Divdaļīgs veikals – vienā daļā ir ādas, mākslīgās ādas un kažokādas; otrā daļā – oderes, filcs, līmaudumi, dublieri, rāvējslēdzēji, pogas, lentas, diegi, gumijas, mežģīnes, adatas, šķēres, drēbnieku lekāli, gludināšanas piederumi, furnitūra apakšveļas šūšanai (arī tunelīši ) un daudz citu šūšanas sīkumu (dažreiz, arī atrodams kāds audums).
  7. “STA Grupa” tekstila, furnitūras bāze/veikals Zilupes iela 4a www.statextile.lv; Facebook – STATextile. Šis veikals piedāvā audumus un oderes dažādiem darba apģērbiem, kā arī furnitūru (atstarojošus elementus, rāvējslēdzējus, pogas, lentas un citus).
  8. “Ineteks” šūšanas piederumu bāze/veikals Zilupes ielā 7 ineteks-sia; Facebook – Sia-Ineteks. Piedāvājumā diegi, šūšanas materiāli (līmaudumi, sintepons, oderes un citi), kā arī dažāda furnitūra apģērbu un aksesuāru šūšanai.
  9. “Ekobalta VG” Tehniskie audumi, Krustabaznīcas 9a, Rīga tehaudumi.lv; Facebook – tehaudumi. Piedāvā ļoti plaša spektra tehniskos audumus (audumus pārtikas ražošanai, uzkopšanai, pārklāšanai, iepakošanai un citus).
  10. “Organza” audumu veikals/bāze Puškina 20a organza-sia-veikals; Facebook – sia-organza. Šeit meklējami dažāda veida audumi – gan apģērbiem, gan interjeram.
  11. “Kumode” šūšanas piederumu veikali, 4 veikali Rīgā (kā arī Liepājā, Ventspilī, Ādažos un Daugavpilī) packlett-baltija.lv; Facebook – kumode. Kumodē nopērkamas preces šūšanai un citiem rokdarbiem – diegi, izšūšanas diegi, pogas, rāvējslēdzēji, lentas un citi dekoratīvi elementi.
  12. “Relāde” 2 veikali un bāze Rīgā (pa veikalam arī Talsos un Tukumā) relade.lv; Facebook – audumiAvotu6. Veikals piedāvā dažādus audumus apģērbiem (gan ikdienas apģērbiem, gan smalkākus audumus svētkiem), dažādus šūšanas piederumus (lentas, mežģīnes, rāvējslēdzējus, gumijas, furnitūra apakšveļas šūšanai, pogas un citus), audumu krāsas, šūšanas piederumus (adatas, šķēres, manekeni).
  13. “Kreps Pluss” 3 veikali Rīgā –  Lāčplēša iela 17 (audumu apģērbam, interjeram, šūšanas piederumi, aplikācijas, gumijas, furnitūra apakšveļas šūšanai un mežģīnes), Krišjāņa Barona iela 8 (diegi, lentes, rāvējslēdzēji un cita šūšanas furnitūra, kā arī audumi apģērbiem), Stabu iela 47 (dažādi audumi apģērbu šūšanai); kā arī veikali Liepājā, Jūrmalā un Saldū.img_20160827_130428_315
  14. Abakhan” 3 veikali Rīgā (pa veikalam arī Liepājā un Daugavpilī) abakhan.lv; Facebook –abakhan. Veikali piedāvā plašu klāstu ar audumiem apģērbiem, mājas tekstilu, kā arī furnitūru, rāvējslēdžus, gumijas, mežģīnes un šūšanas piederumus.
  15. “Elīze” 2 veikali Rīgā (ir arī citās Latvijas pilsētās) elize.lv. Piedāvā audumus, dekoratīvus apdares materiālus un citus šūšanas piederumus.
  16. “Carnevale”  2 veikali Rīgā – audumu salons Stabu iela 25  un adīšanas piederumu veikals Pulkveža Brieža iela 43, kā arī veikals Liepājā. Carnevale veikalā atradīsi dažādus audumus apģērbiem (kleitām, kostīmiem un svinīgam apģērbam).
  17. “Tela-R” audumu veikals Marijas ielā 10 piedāvā apģērbu audumus (dažādus kostīmaudumus, trikotāžu kleitām un džemperīšiem, kā arī citus).
  18. “Sinteks un Ko” audumu veikals Marijas ielā 12 atradīsi aizkaru audumus, apģērbu audumus un šūšanas furnitūru.
  19. “Audumu fabrika 44” veikals Stabu ielā 44, Facebook – audumufabrika44. Audumi apģērbiem – kostīmiem, kleitām un svinību apģērbiem.
  20. “Chiffon” veikals Klijānu ielā 2e; Facebook – chiffonlatvia. Plašā klāstā vienkrāšaini un apdrukāti/krāsaini audumi kleitām, svinīgiem tērpiem un kostīmiem.
  21. “Elste” audumu veikals Tērbatas iela 41/43 elste.lv. Elstē atradīsi kostīmu audumus, mežģīņu audumus, kā arī citus audumus apģērbiem un šūšanas piederumus.
  22. “Efeja” audumu veikals Krišjāņa Barona iela 45/47; Facebook – Efeja Audumi. Veikalā atradīsi glītus kleitu un kostīmu, kā arī citu apģērbu audumus.
  23. “Buklē” audumu veikals Stabu ielā 33a; Facebook – buklē-boutique. Dažādi apģērbu audumi, kleitām un kostīmiem.
  24. “Bristols” audumu veikals  Turgeņeva iela 4bristols.lv. Bristols piedāvā dažādus audumus – gan mājas tekstilu (vafeļu un frotē dvieļus), spalvu drēbi, gan lina un kokvilnas audumus.
  25. “Mundi Meri” veikals Tērbatas ielā 34 mundimeri.lv; Facebook – Mundi-Meri. Grezni audumi apģērbiem – mētelīšiem, kostīmiem un kleitām.
  26. “Mežroze” kokvilnas un linu auduma veikals Brīvības gatvē 403A mezroze.lv; Facebook – mezroze. Plašā piedāvājumā mājas tekstila audums – lins un kokvilna gultasveļai, aizkariem, kā arī dvieļi.
  27. “Linen Fabric Shop” lina audumu veikals Krasta iela 86 linumaja.lv; Facebook – Linen Fabric Shop. Piedāvā vienkrāsainus un apdrukātus linu audumus.
  28. “Lace To Love” mežģīņu veikals Ģertrūdes ielā 69/71etsy.com/LaceToLove; Facebook – Lace To Love. Īpaša izvēle mežģīnēm – visu krāsu mežģīņu audumi un apdares mežģīnes.

kniepatada-1Facebook atrodamās bodītes, kurās var pasūtīt audumus:

  • Zīda ceļš (veikals Jelgavā Pērnavas iela 4). Piedāvā dažādu veidu trikotāžu (vienkrāsainu un apdrukātu), mežģīnes (mežģīņu audumus un apdares mežģīnes), šifonus, kostīmu audumus un citus.
  • Louvis Home piedāvā iegādāties gan trikotāžas, gan austus kokvilnas audumus, gan trikotāžas manžetes griezummalu apdarei.
  • Kokvilnas audumi Rīga (1-veikals myart.lv). Šeit atradīsi raibus un rakstainus kokvilnas audumus.
  • Kokvilna un citi audumi. Iespējams pasūtīt dažāda biezuma kokvilnas audumus (vienkrāsainus un rakstainus).
  • Tilu Audumi (veikals Jelgavā, Raiņa ielā 14). Piedāvā gan raibu trikotāžu, gan citus audumus.
  • Imperial Lace atradīsi daudz un dažādas mežģīnes.img_20160824_181633

Ja vēlies, komentāros vari padalīties ar sev zināmo veikaliņu, kas nav šajā sarakstā!

Veiksmīgas audumu medības!

6 domas par “Audumu veikali Rīgā – saraksts!

  1. Labdien! Meklēju kur var nopirkt nestaipīgu sietiņu krūšturiem un korsetēm, tāds sietiņš vēl saucās – korsešu sietiņš. Var būt kāda no jums redzēja to kaut kur. Es biju “Arta-F” un “Rīgas Adās” tur nav. Būšu ļoti pateicīga par palīdzību )

    Patīk

Komentēt